Internwebben


Kommunikation

Fakta, riktlinjer och praktiskt stöd för att planera och genomföra kommunikationsaktiviteter inom och utanför KI. 

Från 2017 ersätter nyhetsbrevet KI Bladet online den tidigare personaltidningen KI Bladet. Nyhetsbrevet skickas ut automatiskt till alla medarbetare med ki.se-mejladress och länkar till organisationsnyheter som publiceras på KI Nyheter

Nu kan du läsa och beställa Medical Science 2017, en engelskspråkig samlingsutgåva av förra årets bästa artiklar i Karolinska Institutets populärvetenskapliga tidskrift Medicinsk Vetenskap.

Aktuellt

Nu finns Medical Science 2017 att beställa

03 Mar
Varje år ger Karolinska Institutet ut Medical Science, en engelskspråkig samlingsutgåva av förra årets bästa artiklar i vår populärvetenskapliga tidning Medicinsk Vetenskap. Beställ din tidning och läs artiklar om multipel skleros, sömnbrist, trafiksäkerhet och mycket annat.

KI Play – KI:s nya mediabank

20 Feb
Personal och studenter vid KI har nu möjlighet att skapa sitt eget mediebibliotek i den nya tjänsten KI Play. Inloggning sker med KI ID eller studentkonto.
Subscribe to Portalnyheter

Kontakt

Kommunikationsavdelningen

E-post:

Tipsa oss om nyheter

Vi tar gärna emot tips på nyheter och händelser till våra kanaler KI Nyheter, Internwebben, KI Bladet, Facebook, etc.
e-posta nyheter@ki.se
 

KI i medierna

Läs om det senaste om KI från svenska och internationella medier.

Din profilsida

Profilsidan är den första träffen vid en sökning på ditt namn på KI:s webbplatser och en uppdaterad profilsida gör det enklare att komma i kontakt med rätt person och kompetens, både för utomstående och för andra anställda.

Pris för kommunikationsplan

År 2011 vann Karolinska Institutet  1:a pris i  Sveriges Informationsförenings tävling om vem som har den bästa mallen för en kommunikationsplan.