Håll dig uppdaterad med KI:s campus-app

Uppdaterad: 2017-01-11 in: På Campus, Startsida
KI:s mobilapplikation för Android och iOS innehåller praktiska tjänster för studenter, medarbetare och besökare. Nu har appen fått en rad nya funktioner och en ny design.

I appen kan du bland annat;

• få hjälp med att hitta rätt på campus (Maps, Restaurants)
  • se när nästa pendelbuss går (KI Bus)
  • informera dig om vad som händer på campus (Kalender, News, Social Media)
  • boka dina träningspass (Services)

Ladda ned den direkt i App Store (iOS) eller Google Play (Android).

KI:s campusapp vidareutvecklas löpande och fler nya verktyg kommer att läggas till framöver så att du kan anpassa appen efter dina behov.

Mobilapplikationen har utvecklats av Centrum för Lärande och Kunskap (CLK) i samarbete med KI:s studentkårer, IT avdelningen och fastighetsavdelningen.

Den här texten verifierar att besökaren är en person och inte en spamrobot.
Image CAPTCHA
Skriv de tecken du ser i bilden.

Comments

Det hade varit väldigt hjälpsamt om appen varit uppdaterad med information om att bussarna inte går som vanligt under julen.
Marie (gäst) 2017-01-03 09:36 Edit Delete
Hej Marie! Tyvärr så fick vi som uppdaterar information i tid angående busstiderna under jul och dessutom kom ledigheter och semester in i spelet. Hoppas att du ändå kunde transportera dig mellan Solna och Huddinge.
Mvh Ronny Sejersen (gäst) 2017-01-11 11:48 Edit Delete