Kalenderhändelser

Datum: 23 Mar 12:00 - 24 Mar 17:00
Plats: Nobel Forum, Nobels väg 1, Karolinska Institutet, Campus Solna
You are cordially invited to participate in the National Institutes of Health and Karolinska Institutet Joint Neuroscience Symposium at Karolinska Institutet.
Datum: 28 Mar (All day)
Plats: World Trade Center, Stockholm
Konferensen anordnas av den Nationella plattformen för nanosäkerhet vid Swetox - SweNanoSafe - i samarbete med Kemikalieinspektionen, Mistra miljösäker nanoteknik och svenska NANoREG.
Datum: 29 Mar 12:00
Plats: Karolina, Tomtebodavägen 18 A, floor 2, Solna
Praktisk information på engelska om myndigheter i Sverige och att arbeta i en interkulturell miljö kl 12-16.
Datum: 30 Mar 15:00 - 17:00
Plats: Erling Persson-salen, Aula Medica
Den 30 mars hålls de officiella prisföreläsningarna av årets Sjöbergpristagare: James P. Allison och Tony Hunter
Datum: 19 Apr 12:45 - 14:00
Plats: 402, ANA 23, campus Flemingsberg
Du som är grundutbildningsansvarig eller programdirektor på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok onsdagen den 19 april, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.
Datum: 26 Apr 13:00 - 14:00
Plats: Korallen, Berzelius väg 3, 5tr, campus Solna
Du som är grundutbildningsansvarig eller programdirektor på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok onsdagen den 26 april, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.
Datum: 28 Apr 08:30
Plats: Strix, von Eulers väg 4, KI Campus Solna
Syftet med dagen är att tillhandahålla information på engelska om KI. Tid: 8:30 - ca 13:00.
Datum: 04 Maj 11:00 - 12:00
Plats: Hillarpsalen, Retzius väg 8, campus Solna
Du som handledare för forskarstuderande är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok torsdagen den 4 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 08 Maj 13:00 - 14:00
Plats: 4Z, ANA 8, Flemingsberg
Du som är utbildningsadministratör eller studierektor på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok måndagen den 8 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.
Datum: 09 Maj 14:30 - 15:30
Plats: Wretlindsalen, Tomtebodavägen 18a, campus Solna
Du som är lärare eller examinator på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok tisdagen den 9 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 11 Maj 11:00 - 12:00
Plats: 264, ANA 10, Flemingsberg
Du som handledare för forskarstuderande är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok torsdagen den 11 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 11 Maj 13:00 - 14:00
Plats: 4Z, ANA8, campus Flemingsberg
Du som är lärare eller examinator på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok torsdagen den 11 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 07 Sep (All day) - 08 Sep (All day)
Plats: Karolinska Institutet, Campus Solna, Stockholm
Save-the-date: Welcome to the 23rd Annual Mayo Clinic and Karolinska Institutet Research Meeting at Karolinska Institutet, Stockholm, September 7-8, 2017.
Subscribe to Fler händelser