Kalenderhändelser

Datum: 18 Jan 13:00 - 15:30
Plats: Andreas Vesalius, Berzelius väg 9, Campus Solna
Välkommen till en föreläsning för KI:s medarbetare och studenter med Charlotte Signahl
Datum: 25 Jan 15:00 - 17:00
Plats: Nanna Svartz Auditorium, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Alla som önskar information om utbildningsverksamheten på nya Karolinska Universitetssjukhuset (både inom den nya organisationen och i den nya sjukhusbyggnaden i Solna) är välkomna till möte som anordnas av sjukhuset tillsammans med KI.
Datum: 01 Feb 13:00 - 02 Feb 16:30
Plats: Uppsala Konsert & Kongress
Welcome to EIT Health Matchmaking Event
Datum: 06 Feb 09:00 - 16:00
Plats: Gustaf Retzius, Berzelius väg 3 (BZ), Solna
Nyanställd vid Karolinska Institutet?
Datum: 09 Feb 08:45
Plats: KI Campus Solna
Syftet med dagen är att tillhandahålla information på engelska om KI. Tid: 8:45 - ca 13:00.
Datum: 14 Feb 11:00 - 15:00
Plats: Aula Medica, Nobels väg 6, Campus Solna
För första gången arrangeras en universitetsövergripande facilitetsmässa på Karolinska Institutet – KI Facility Expo 2017. Mässan är ett utmärkt tillfälle att träffa representanter för KI-anknutna forskningsfaciliteter och få reda på hur de kan hjälpa dig in din forskning.
Datum: 17 Feb 12:30 - 15:30
Plats: INGHESALEN Tomtebodavägen 18a, KI-Solna
Welcome to a seminar with Oscar Pripp, senior lecturer and associate professor at Uppsala University
Datum: 09 Mar 09:00 - 17:00
Plats: Aula Medica, Nobels väg 6, KI Campus Solna
Välkommen till CHaSE, en interaktiv karriärmässa där doktorander, studenter, postdocs och forskare på KI kan träffa, diskutera och interagera med företag inom livsvetenskapssektorn. Mässan anordnas av Medicinska Föreningen på KI.
Datum: 23 Mar 12:00 - 24 Mar 12:00
Plats: Nobel Forum, Nobels väg 1, Karolinska Institutet, Campus Solna
You are cordially invited to participate in the National Institutes of Health and Karolinska Institutet Joint Neuroscience Symposium at Karolinska Institutet.
Datum: 28 Mar (All day)
Den första konferensen för den svenska nationella plattformen för nanosäkerhet - SweNanoSafe - anordnas av Swetox, i samarbete med Kemikalieinspektionen och svenska NANoREG
Datum: 07 Sep (All day) - 08 Sep (All day)
Plats: Karolinska Institutet, Campus Solna, Stockholm
Save-the-date: Welcome to the 23rd Annual Mayo Clinic and Karolinska Institutet Research Meeting at Karolinska Institutet, Stockholm, September 7-8, 2017.
Subscribe to Fler händelser