Kalenderhändelser

Inställd
Datum: 09 Mar 09:00 - 17:00
Plats: Aula Medica, Nobels väg 6, KI Campus Solna
Välkommen till CHaSE, en interaktiv karriärmässa där doktorander, studenter, postdocs och forskare på KI kan träffa, diskutera och interagera med företag inom livsvetenskapssektorn. Mässan anordnas av Medicinska Föreningen på KI.
Datum: 23 Mar 12:00 - 24 Mar 17:00
Plats: Nobel Forum, Nobels väg 1, Karolinska Institutet, Campus Solna
You are cordially invited to participate in the National Institutes of Health and Karolinska Institutet Joint Neuroscience Symposium at Karolinska Institutet.
Datum: 28 Mar (All day)
Den första konferensen för den svenska nationella plattformen för nanosäkerhet - SweNanoSafe - anordnas av Swetox, i samarbete med Kemikalieinspektionen och svenska NANoREG
Datum: 29 Mar 12:00
Plats: Karolina, Tomtebodavägen 18 A, floor 2, Solna
Praktisk information på engelska om myndigheter i Sverige och att arbeta i en interkulturell miljö kl 12-16.
Datum: 07 Sep (All day) - 08 Sep (All day)
Plats: Karolinska Institutet, Campus Solna, Stockholm
Save-the-date: Welcome to the 23rd Annual Mayo Clinic and Karolinska Institutet Research Meeting at Karolinska Institutet, Stockholm, September 7-8, 2017.
Subscribe to Fler händelser