Kalenderhändelser

Datum: 02 Maj 08:30 - 11:00
Plats: Meddelas senare
Utbildningen vänder sig till lärare och utbildningshandläggare/utbildningsadministratörer som arbetar med tillgodoräknande inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå.
Datum: 04 Maj 11:00 - 12:00
Plats: Hillarpsalen, Retzius väg 8, campus Solna
Du som handledare för forskarstuderande är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok torsdagen den 4 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 08 Maj 13:00 - 14:00
Plats: 4Z, ANA 8, Flemingsberg
Du som är utbildningsadministratör eller studierektor på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok måndagen den 8 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete.
Datum: 09 Maj 14:30 - 15:30
Plats: Wretlindsalen, Tomtebodavägen 18a, campus Solna
Du som är lärare eller examinator på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok tisdagen den 9 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 11 Maj 11:00 - 12:00
Plats: 264, ANA 10, Flemingsberg
Du som handledare för forskarstuderande är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok torsdagen den 11 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 11 Maj 12:00
Plats: S104, Alfred Nobels allé 23, Flemingsberg
Välkommen till ett informationsmöte på engelska om myndigheter i Sverige och om att arbeta i en interkulturell miljö för internationella doktorander, postdoktorer och gästforskare. Tid: 12:00-16:00
Datum: 11 Maj 13:00 - 14:00
Plats: 4Z, ANA8, campus Flemingsberg
Du som är lärare eller examinator på KI, är välkommen till vårt informationsmöte om nya Ladok torsdagen den 11 maj, där du får mer information om nya systemet och möjlighet att diskutera hur det berör dig i ditt arbete. Mötet hålls på engelska.
Datum: 07 Sep (All day) - 08 Sep (All day)
Plats: Karolinska Institutet, Campus Solna, Stockholm
Save-the-date: Welcome to the 23rd Annual Mayo Clinic and Karolinska Institutet Research Meeting at Karolinska Institutet, Stockholm, September 7-8, 2017.
Subscribe to Fler händelser